THE MARQ  |  Singapore, 2011

The Marq occupies a prominent city centre site, forming a distinctive development that sets a benchmark for high-rise residential living within an urban context. The project comprises two 24-storey towers that sit atop an expansive landscaped communal area, creating bold gestures and a harmonious blend of architecture and landscape.

A large, central, landscaped courtyard forms the arrival to the development, framed on all sides by sloped lawns and vertical landscaping that links to the tower lobbies. Arranged axially between the two towers, a large water court with a sunken pavilion sits beside the central lawn and yoga pavilions. Landscaped rooms are arranged to provide a personal retreat – each space with a distinct identity. A large swimming pool sits amid the existing treescape, connecting to a two-storey clubhouse and gym that opens out to an undulating lawn.

亚洲第一综合导航_亚洲国产五月综合网_亚洲国产在线2020最新